SOLI DEO GLORIA ALAPÍTVÁNY

1188 Budapest, Rákóczi utca 81.

Egyházközségünk 1995-ben hozta létre a Soli Deo Gloria Alapítványt, amely 2000-ben közhasznú jogállást kapott.

Célkitűzései:
  • gyülekezeti közösségi élet támogatása
  • gyermekoktatási misszió
  • minél nagyobb körben idősek segítése és gondozása
  • templomkarbantartás
  • szeretet szolgálat
  • határon túli missziós munka

Munkánk középpontjában a gyermekek, fiatalok nevelése és az idősek, betegek segítése áll. Kulturális programokat is szervezünk a korosztályok igényeinek megfelelően. Nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy az idősek és fiatalok közötti generációs szakadék csökkenjen. Nyaranként családos táborokat szervezünk, ahol a „lelki nagycsaládok” létrejötte mellett a vér szerinti családok összetartozásának érzését is erősíti az élmények közös átélése. Gyermekek részére, hittan, sport, biblia ismereti táborokat szervezünk, hittan oktatóink a kerület iskoláiban és óvodáiban is oktatnak.

Élelmiszer-, ruha és egyéb célirányosan gyűjtött adományokkal segítjük a kerületi és a határon túli rászorulókat. Minden évben karácsony előtt megrendezzük az idősek karácsonyát, ahol megvendégeljük a résztvevőket. Meggyőződésünk, hogy alapítványunk hitéleti és kulturális tevékenysége, önzetlen segítségnyújtása pozitív társadalmi hatással van Pestszentimre életére.
Tevékenységünket a pályázati források mellett az 1%-os adófelajánlások és egyéb adományok is nagyban segítik. Ha lehetősége engedi, kérjük Ön is támogassa Alapítványunkat:

Számlaszám: 11718000-20404334

1%-os adófelajánlást örömmel fogadjuk:
SOLI DEO GLORIA ALAPÍTVÁNY
18228328-1-43